Bemutatkozás

Jogi diplomámat a győri Széchenyi István Egyetem Jogi Karán szereztem. Ezt megelőzően Emberi Erőforrás Gazdálkodási szakon végeztem a Gödöllői egyetemen és a győri Audi Hungaria Motor Kft-nél dolgoztam 8 évig a személyügyi osztályon személyzetfejlesztési referensként, majd a jogi tanulmányaim megkezdését követően 6 évet a vállalat jogi osztályán. A jogi diplomám megszerzése után évekig győri ügyvédi irodákban dolgoztam alkalmazottként. A munka világát nemcsak szakmai oldalról, de személyes tapasztalatból is nagyon jól ismerem, reálisan felmérve a munkavállalók mindennapi helyzetét, problémáit. Ugyanakkor a munkáltatói oldal kihívásait is megtapasztaltam munkám során, így munkajogi kérdésekben nemcsak jogi ismeretekkel, de életszerű tapasztalattal is rendelkezem.

Jogi tanulmányaim mellett pszichológiával is foglalkoztam. Érdeklődésem ezen a területen a gyermekvédelem és a családjogi problémák megoldása felé fordult. Álláspontom szerint családjogi ügyek esetén ügyvédként is elsődleges feladatom az emberi problémák megértése, részletes körű feltérképezése és ezt követően a lehető legmegfelelőbb olyan jogi megoldás megtalálása, amely hosszú távon eredményez megnyugtató megoldást ügyfeleim részére.

Munkám során továbbá adatvédelemmel, ingatlanjoggal, szerződések jogával, kártérítési perekkel és cégjoggal foglalkoztam, amely területeken is állok ügyfeleim rendelkezésére.

győri válóperes ügyvéd